Mostra Il·lustracions digitals. Daniel Urios


El nostre professor d’art digital, Daniel Urios, ha fet una petita mostra d’il·lustracions digitals a l’Estació Espai Jove de Girona, que estarà fins al dia 31 de Juliol. Us animem a que aneu a donar un cop d’ull, l’entrada es gratuïta. 

ACALLAR A VOCES – DANIEL URIOS

Treballades minucisament amb il·lustració digital, aquestes obres bsquen perseguir un estil semi realista centrat en les figures humanes en lloc de tratar una escena; obres que irradien expressivitat i abundàcia de temàtiques fantàstiques al mateix temps que s’esforcen per aconseguir una reacció en la persona que les mira. Moltes de les obres exposades tenen per protagonistes els mateixos personatges, i indiquen una estreta relació amb l’artista que els dona història, nom i personalitat pròpia.

Ceross sexyness

Anuncis