CLASSES ESTIU ARTÍSTIC

Aquest estiu serà diferent, però no per això serà avorrit. A l’escola Paco Morgado estem preparant tot perquè GAUDIU, RIGUEU, PASSAR-HO BÉ I ENTRE TOTS intentar oblidar una mica aquest mal son que ens ha tocat viure. Això si, amb totes les mesures de seguretat higiene que ens demana la normativa, com poden ser: distanciament entre taules, gels hidroalcohòlics, desinfecció de l’aula, etc..

Dintre de la nostra escola crearem un món de fantasia i diversió, potenciant la seva creativitat treballant les diferents tècniques de dibuix i pintura: carbonet, pastels, aquarel·les, tempera, acrílic. Farem diferents manualitats: fang, goma eva, pasta a l’aigua, etc.. I dibuixarem amb tauleta gràfica per ordinador.

Si vols més informació, contacte amb nosaltres.

— NOMÉS 15 PLACES. RESERVA LA TEVA PER E-MAIL O PER TELÈFON.—-