Casalet Estiu Artístic

Dintre de la nostra escola crearem un món de fantasia i diversió, potenciant la seva creativitat treballant les diferents tècniques de dibuix i pintura: carbonet, pastels, aquarel·les, tempera, acrílic. Farem diferents manualitats: fang, goma eva, pasta a l’aigua, etc.. i a l’aula de Digi Art dibuixarem amb tauleta gràfica per ordinador.  També sortirem a fora a fer jocs i dibuixar .Tot el material el proporciona l’escola. Per a nens i nenes a partir de 7 anys fins als 13 anys.

Amb totes les mesures de seguretat higiene que ens demana la normativa.

  • QUAN ES FARÀ?? del 27 de juny al 29 de juliol.
  • HORARIS: de 9 hores del matí fins les 13 hores.
  • Per setmanes o quinzenes.

Si vols més informació, contacte amb nosaltres.

— PLACES LIMITADES. RESERVA PER E-MAIL O PER TELÈFON.—-

Advertisement