Ernest Molina

 

ERNEST MOLINA HERNANDEZ

Aquest mes us volem presentar al nostre alumne Ernest Molina que té 15 anys; aquí us deixo una petita entrevista i algunes de les seves obres, perquè el coneixeu una mica millor. És una gran persona i un gran, gran ARTISTA!!! Arribaràs molt lluny!!!!

Moltes gràcies Ernest.

huevo frito copia

P – Quan fa que pintes Ernest?

R – Des de petit que m’agrada pintar, els meus pares em van apuntar a dibuix per què veien que m’agradava molt, sempre estava dibuixant.Vaig anar un any a un altre escolai fa quatre anys que estic amb en Paco Morgado

P – Algú de la teva família dibuixa o pinta??

R – No, però el meu avi era molt creatiu, sempre estava fent coses…

P – Que és el que més t’agrada dibuixar?

R – El realisme, m’agrada molt dibuixar el que veig.

P – Quines tècniques has treballat?    

R – Pastel, aquarel·la, acrílic, tempera, carbonet, etc..

P – Quina és la que més t’agrada?

R – El pastel per que la treballo amb les mans

P – A l’institut saben que pintes tant bé? Et reconeixen?

R – Si, si s’ha de fer algun dibuix per nadal o per qualsevol altra activitat m’ho demanen a mi, els professors i tot.

P – A part del dibuix i la pintura que més t’agrada?

R – M’agrada l’art en general, la fotografia també m’agrada molt, he guanyat algun concurs